We mogen terugkijken op een zeer geslaagde Nationale Voetbaldag. Waarbij zowel jeugd als senioren weer actief op de grasmat een partijtje mochten ballen in toernooivorm. En er was weer ouderwetse gezelligheid op het "corona-proef"-terras van de kantine. Ook zijn we blij dat we met de jeugdregiocup onze jeugdspelers deze maand nog volop in actie kunnen zien.

Vanaf zaterdag 26 juni is weer publiek toegestaan bij voetbalwedstrijden. Dus mocht je nog naar de laatste jeugwedstrijden in de regiocup willen kijken? Of nog bij de avondvoetbal (18:00u) van de senioren/veteranen willen meedoen of kijken? De poorten staan weer open. Uiteraard wel alles op 1,5m afstand. We zien jullie weer graag op ons sportpark of in de kantine terug!

Zet maar alvast in de agenda:

• 15 juli: Ouders tegen de Jeugd / afsluiting jeugdtraining;
  • 17 juli: Jeugddag;
  • 22 juli: Laatste training senioren.