Corona-update (12/15 maart)

Gepubliceerd: vrijdag 13 maart 2020 Geschreven door Ard Arts

Op donderdag 12 maart heeft de Nederlandse overheid verscherpte maatregelen afgekondigd voor sportend Nederland, Gevolg hiervan is dat alle voetbalwedstrijden t/m 31 maart zijn afgelast. Tevens heeft de KNVB geadviseerd om geen trainingen of oefenwedstrijden te houden in deze periode. Er zullen dus geen trainingen meer worden gehouden in maart.

UPDATE 15 MAART

Op 15 maart zijn bovenstaande maatregelen verlengd tot 6 april. Tevens mogen geen activiteiten meer plaatsvinden op de sportaccommodaties (Niet in de kantine, niet op de velden). Daarom is ook het pokertoernooi van 20 maart uitgesteld.