2020Het nieuwe jaar is van start.

2019 was met een overtuigend kampioenschap, een groeiende jeugdafdeling met zonovergoten jeugddag en een enthousiast vrijwilligerskader een mooi jaaar om op terug te kijken. Laten we van 2020 ook een mooi jaar maken.

Een mooie start hiervoor is uiteraard het snerttoernooi en de nieuwjaarsreceptie op 12 januari. Het belooft een super gezellige dag te worden.

Vergeet je niet vóór 4 januari nog op te geven voor de winter-BBQ (€12,50 p.p./€5 voor kinderen) en/of het busvervoer voor Griendtsveen (gratis, vertrek 10:45/19:00, wel effe aanmelden) bij secretaris Hubert: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen jullie allemaal in het nieuwe jaar te begroeten en bij deze voor ieder van u namens bestuur SV Helenaveen/Griendtsveen

Programma 12 januari:
11.00 Aanvang rikken/toepen/miezelen met prijzen
11.00 Aanvang Snerttoernooi(aanwezig 10.45 uur)
14.00 Einde Snerttoernooi en kaarten en start lotenverkoop voor de loterij
14.15 Nieuwjaarstoespraak en huldiging van erelid Wim vd Werf, jubilarissen en bedankwoordje voor scheidende bestuursleden en vrijwilligers.
15.15 Loterij met superprijzen
15.30 Binnen gezellige muziek en buiten ’n “ijskoude” winter-BBQ.

De koffie/thee en vlaai is deze dag gratis en natuurlijk de snert ook. De overige drank is de hele dag voor eigen rekening.

­

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”