Het einde van het seizoen zit er weer aan te komen en dat willen we natuurlijk zoals altijd gepast afsluiten. Daarom willen we samen met jullie onder het genot van een hapje (BBQ), één of meerdere drankjes en een skônmuziekske het seizoen gezellig afsluiten.

We willen direct na de wedstrijd van Helenaveen-Griendtsveen 1 starten (het 3e speelt dan ook thuis) We zullen rond 14:00 beginnen met de BBQ.

Je kunt je opgeven t/m donderdag 24 mei bij Roy Crommentuijn Je kunt bellen, smsén, what’s appen naar 0636425516 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten bedragen €15,- p.p. (kinderen mogen gratis aanschuiven, s.v.p. wel vermelden bij opgave). Voor de kinderen is een springkussen geregeld.

Op zondag 27 mei betalen bij één van de leden van de Ontspannings Commissie.

Tot 27 mei,

Ontspanningscommissie
Christian – Roy – Mario

 

­

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”