Nieuw seizoen bijna van start!

20210709125304 927 voetbal Copyright ProShots 8414939

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start. Zo beginnen de trainingen weer op 29 (jeugd) en 31 (bambino's,  senioren) augustus. 

De eerste wedstrijddag voor de jeugd is thuis op ons sportpark op 2 september. Kom dus gezelliig genieten op ons sportpark. 

Vanaf dit seizoen werken we met ons veteranen team samen met SV Grashoek. Daarom spelen de veteranen de eerste seizoenshelft op het sportpark van Grashoek (m.u.v. 18 november). Aangezien beide teams gelijktijdig thuis spelen,  is de aanvangstijd van ons team vervroegd naar 16.30u.

 

Power to the people!

20230712 194205

Laat de zon maar schijnen!

Als onderdeel van onze verduurzaming agenda en met behulp van onze vrijdagmiddagploeg zijn afgelopen week de zonnepanelen geplaatst en aangesloten. Deze hebben een vermogen van 16,8 kWp. Volgende week wordt de nieuwe verwarming in kleedlokalen en kantine geplaatst ter vervanging van verwarming door onze oude CV ketel. 

De verbouwing voor jeugdwerk loopt ook gestaag. Het meeste werk voor de ruwbouw zit erop. De betonvloeren zijn gestort en liggen er strak bij en ook het straatwerk wordt inmiddels hersteld. De nieuwe klimtoestellen worden in de week na Helenaveense kermis verwacht.

 

Leden aan- en afmelden

Vergeet niet om tijdig wijzigingen door te geven aan de ledenadministratie. Zowel aan- als afmeldingen:

Aanmelden: https://www.svhelenaveengriendtsveen.nl/informatie/ledenadministratie/lid-worden

Afmelden:

https://www.svhelenaveengriendtsveen.nl/informatie/ledenadministratie/opzeggen

Wij moeten de teams al in juni opgeven. Daarom is tijdig aanmelden en afmelden van belang!

10 juni: Jeugddag

Op zaterdag 10 juni vindt de jaarlijkse jeugddag plaats. Deze activiteit is in samenwerking met de tennisclub en jeugdwerk en begint om 10 uur en zal rond 14 uur afgelopen zijn.

Tevens zal er een sponsoractiviteit plaatsvinden om geld in te zamelen voor speeltoestellen op het sportpark .

De kinderen ontvangen volgende week een informatiebrief.

21 mei: Laatste wedstrijddag

Alle leden, jeugdleden onder begeleiding van de ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om de feestelijke afsluiting van het seizoen mee te maken. 


Om 11.30 trapt het eerste elftal de laatste wedstrijd van het seizoen af. Rond de klok van 17 uur zal er een frietwagen komen.


Kosten: kinderen €5, volwassenen €7,50
Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.