Gelukkig 2020 - Tijd voor de nieuwjaarsreceptie!

Gepubliceerd: woensdag 01 januari 2020 Geschreven door Ard Arts

2020Het nieuwe jaar is van start.

2019 was met een overtuigend kampioenschap, een groeiende jeugdafdeling met zonovergoten jeugddag en een enthousiast vrijwilligerskader een mooi jaaar om op terug te kijken. Laten we van 2020 ook een mooi jaar maken.

Een mooie start hiervoor is uiteraard het snerttoernooi en de nieuwjaarsreceptie op 12 januari. Het belooft een super gezellige dag te worden.

Vergeet je niet vóór 4 januari nog op te geven voor de winter-BBQ (€12,50 p.p./€5 voor kinderen) en/of het busvervoer voor Griendtsveen (gratis, vertrek 10:45/19:00, wel effe aanmelden) bij secretaris Hubert: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen jullie allemaal in het nieuwe jaar te begroeten en bij deze voor ieder van u namens bestuur SV Helenaveen/Griendtsveen

Programma 12 januari:
11.00 Aanvang rikken/toepen/miezelen met prijzen
11.00 Aanvang Snerttoernooi(aanwezig 10.45 uur)
14.00 Einde Snerttoernooi en kaarten en start lotenverkoop voor de loterij
14.15 Nieuwjaarstoespraak en huldiging van erelid Wim vd Werf, jubilarissen en bedankwoordje voor scheidende bestuursleden en vrijwilligers.
15.15 Loterij met superprijzen
15.30 Binnen gezellige muziek en buiten ’n “ijskoude” winter-BBQ.

De koffie/thee en vlaai is deze dag gratis en natuurlijk de snert ook. De overige drank is de hele dag voor eigen rekening.

Fijne feestdagen en een sportief 2020

Gepubliceerd: dinsdag 24 december 2019 Geschreven door Ard Arts

christmas soccerball and comet

SV Helenaveen-Griendtsveen wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020 toe.

Bart Jonker Winnaar Darttoernooi

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 Geschreven door Ard Arts

Bart Jonker heeft vanacht tijdens de bloedstollende finale de zege opgeëist van het darttoernooi op onze vereniging. Dit werd nog uitgebreid gevierd tot in de late uurtjes. Van harte gefeliciteerd Bart!

Dartkampioen 20191213

NIeuwjaarsreceptie zondag 12 januari 2020

Gepubliceerd: dinsdag 03 december 2019 Geschreven door Ard Arts
NieuwjaarsreceptieBeste voetballiefhebbers,

Op 12 januari 2020 wordt in de kantine van Sportpark “De Stikker” de vierde nieuwjaarsreceptie/borrel vanSV Helenaveen/RKSV Griendtsveen gehouden.

Programma :

11.00 Aanvang rikken/toepen/miezelen met prijzen

11.00 Aanvang Snerttoernooi(aanwezig 10.45 uur)

14.00 Einde Snerttoernooi en kaarten en start lotenverkoop voor de loterij

15.15 Loterij met superprijzen

15.30 Binnen gezellige muziek en buiten ’n “ijskoude” winter-BBQ.

De koffie/thee en vlaai is deze dag gratis en natuurlijk de snert ook.
De overige drank is de hele dag voor eigen rekening.

De kosten voor de BBQ bedragen €12,50 p.p voor volwassenen en voor kinderen €5,00 (contant betalen op de middag zelf).

In Griendtsveen staat om 10.45 uur een bus klaar, die omstreeks 19.00 uur weer terugrijdt naar Griendtsveen. Busvervoer is gratis. Wel graag even aanmelden bij de secretaris.

Opgave (alleen of met partner/kinderen) voor de BBQ kan bij Hubert Jöris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelname aan de BBQ kan alleen als je je uiterlijk 4 januari hebt aangemeld.

Dartavond vrijdag 13 december (ook voor niet-leden)

Gepubliceerd: dinsdag 03 december 2019 Geschreven door Ard Arts

affichedart