cancelled 866x480Gezien het drukke programma dat er reeds in september is, en ook omdat we reeds mee hebben gedaan aan de "nationale voetbaldag" in juni, heeft het bestuur besloten de verenigingsdag in september af te gelasten.

Er zal tijdens de nieuwsjaarsreceptie op 2 januari 2022 een aanvullend programma worden gemaakt voor de jeugd, zodat de nieuwjaarsreceptie een activiteit wordt voor álle generaties.

WiesDanielsMet verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van ons gewaardeerd erelid Wies Daniëls-Krekels.

ln de jaren tachtig en negentig heeft ze vol enthousiasme in het bestuur van voetbalvereniging Helenaveen als penningmeester gediend. Samen met haar veel te vroeg overleden man Hay waren zij op zondag bij de wedstrijden van het eerste vast van de partij. Gedurende 25 jaar in het bestuur verzorgde ze tevens de representatie van de club. Daarnaast ondersteunde ze ook nog regelmatig de bardienst tijdens de thuiswedstrijden van het vaandelteam. Hiervoor werd ze in 2005 dan ook onderscheiden met het erelidmaatschap van onze vereniging.

We wensen Leon, Susanne en overige familie en vrienden veel sterkte met dit veel te vroege verlies.

Bestuur & Leden SV Helenaveen-Griendtsveen.

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. En het belooft een prachtig seizoen te worden. De 6 jeugdteams, het vertouwde eerste en het veteranenteam staan in de startblokken om weer als vanouds het heilige gras te betreden.

Belangrijke datums

Hierbij alsvast enkele belangrijke datums:

• 7 september: start jeugdtrainingen
  • 9 september: start training senioren
  • 11 september: eerste wedstrijd JO8,JO9,JO10, MO10 en veteranen
  • 18 september: eerste wedstrijf JO13
  • 26 september: eerste wedstrijd 1e elftal

Clubkleding

Dit seizoen zijn er ook enkele zaken nieuw. Zo zijn we samen met sportzaak BijWillem in Asten een samenwerking gestart. HIer hebben we nu een eigen kledinglijn van de club. Trainingspakken en sokken (voor de jeugd) kunnen daar worden aangeschaft. En de club ontvangt bij elke aankoop ook nog een beetje sponsoring! Meer info staat hier.

Clubagenda automatisch op je telefoon

Ook is het mogelijk om de clubagenda automatisch in je agenda op je telefoon te krijgen. Vanaf dit seizoen zijn er 2 agenda's (vorig jaar slechts 1): een voor de wedstrijden, en een voor activiteiten. Meer info staat hier

Jubileumspeldjes 40x 34 V2 e1520516554338 507x321Vandaag hebben we in klein comité afscheid genomen van de vrijdagmiddagploeg.

Sinds 2001 onderhielden zij elke week onze prachtige sportaccommodatie. Variërend van snoeien, lijnen trekken, kunstmest strooien en beregening, alsook mollenjacht, klein onderhoud en andere voorkomende werkzaamheden.

Tevens heeft het bestuur Mart Bennenbroek benoemd tot LID VAN VERDIENSTE voor alle jaren trouwe inzet voor onze club in de vrijdagmiddagploeg, wat hij samen deed met ereleden Wim v/d Werf en Jan Bakker Sr.

Bij de nieuwjaarsreceptie zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de benoeming van Mart.

We mogen terugkijken op een zeer geslaagde Nationale Voetbaldag. Waarbij zowel jeugd als senioren weer actief op de grasmat een partijtje mochten ballen in toernooivorm. En er was weer ouderwetse gezelligheid op het "corona-proef"-terras van de kantine. Ook zijn we blij dat we met de jeugdregiocup onze jeugdspelers deze maand nog volop in actie kunnen zien.

Vanaf zaterdag 26 juni is weer publiek toegestaan bij voetbalwedstrijden. Dus mocht je nog naar de laatste jeugwedstrijden in de regiocup willen kijken? Of nog bij de avondvoetbal (18:00u) van de senioren/veteranen willen meedoen of kijken? De poorten staan weer open. Uiteraard wel alles op 1,5m afstand. We zien jullie weer graag op ons sportpark of in de kantine terug!

Zet maar alvast in de agenda:

• 15 juli: Ouders tegen de Jeugd / afsluiting jeugdtraining;
  • 17 juli: Jeugddag;
  • 22 juli: Laatste training senioren.